Gå til hovedinnhold

Innlegg

Viser innlegg fra september, 2024

Italia på langs på sykkel

Nå er turen spikret, flybilletter ble bestilt i går, våren 2025 sykler jeg Italia på langs for 2. gang.  Det er så deilig å ha et treningsmål gjennom vinteren. Kjenner det blir litt lettere å dra på gymmen for både styrke og spinning når høststormene setter inn med dette som mål. Jeg elsker Italia 💚🤍❤️ og sykkelglede.

Sommerkroppen 2025

Jeg hadde PT time på treningssentret på fredag, og nå er jeg i gang med å trene lett styrke igjen for å få "Sommerkroppen 2025". Sommerkroppen for meg er å ha nok styrke i bena til å få litt mer kraft ned i pedalene når jeg sykler samt bli kvitt disse småskadene jeg har hatt over lang tid. Dessuten skader det ikke å gå ned et par kilo og stramme opp litt i skrotten. Sommerkroppen 2025 kobles opp mot neste års langtur på sykkel, har planer om å sykle Italia på langs igjen samme rute som i 2022, men denne gang skal jeg ikke sykle med bestevenninnen min, men med han jeg er gift med. I tillegg til Italia på langs, så har datteren min ledet meg inn på noe som heter Superhalfs.com, man skal løpe 6 halvmaraton på 60 måneder, så kanskje det allerede høsten 2025 blir en halvmaraton også. Høsten 2025 blir da enten København, Cardiff eller Lisboa som gjelder. Tiden vil vise hva vi går for, må kjenne litt på dette gjennom vinteren. Akkurat nå koser jeg meg med fridag, og er straks på vei

Velkommen september

Vipps så var sommeren over for i år. Trist, men sant, men det er jo gleder også ved høsten. Joggeskoene blir mer brukt, solskinnsdagen blir klare og det kommer etterhvert mye flotte høstfarger. Dagen i dag startet lovende med min første løpetur på lang tid, startet med en lett 5K som gikk bedre enn forventet. Utover høsten håper jeg på mange flotte turer og håper føttene/bena spiller på lag med meg i år. Siden jeg jobber mindre blir det mer tid til trening, restitusjon og andre sysler. Tror jeg skal like dette godt etterhvert. Livet er for kort til å gå rundt og være sur, grinete og bitter. God høst ❤ og drømme om Italia vil jeg alltid gjøre.