Gå til hovedinnhold

Tomme jernlagre

Endelig fått svar på blodprøvene og det viste seg at jernlagrene mine er helt på bånn, tomme som legen skrev til meg. Nå skal jeg hive innpå jern i 4 uker for deretter 2 uker opphold og så nye prøver. Har de ikke tatt seg opp da blir det sprøytestikk i skinka. Dette er nesten som VM-gull for meg for nå kan jeg endelig få en løsning på noe av dette. Få opp jernlagrene, sykehuset 10. mars for nye undersøkelser, MR av rygg 11. mars for å finne ut hva eller hvor det trykker på nerver. Akkurat nå er jeg superoptimist og tror at 2011 skal bli et herlig år og at jeg snart kan ta opp igjen løpingen og sykling min ordentlig for det savner jeg virkelig.

Jeg har ikke bare sittet på sofaen i høst og vinter, men det har blitt svært lite trening på grunn av helsen min, men jeg kommer tilbake denne våren. HURRA!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Birkebeinerrittet 2017

Tro det eller ei, men nå forbereder jeg meg til å tråkke fra Rena til Lillehammer med en god kollega. 86 km på MTB sykkel. Målet er å få henne over fjellet på under 6 timer så om vi bruker 5 t 59 minutter 59 sekunder så har vi nådd målet.

På lørdag førstkommende skal vi sykle vår første tur sammen så dette kan bli spennende, men heldigvis så er det spådd flott vær kommende helg om jeg skal tro det yr.no viser.

Jeg husker ikke Birkebeinerrittet som spesielt krevende og skjønner ikke hvorfor deltakelsen har gått drastisk ned de siste årene. Alle skal jo på fjellet på høsten og siste helg i august må jo være innafor.

Dessuten siden det er nedgang i påmeldinger, så er det jo nå plass til alle som ikke kom med for 10 år siden og det er mye bedre plass i løypa, dette har egentlig aldri vært noe problem, men media og deltakere skaper mye rare forestillinger om turen.

Bli med å teste løypa selv www.birken.no kansje vi ses ;-)

Tilbake fra Abruzzo, en herlig opplevelse

Mye har skjedd siden mai, jeg har bl a vært på en ukes fot-/sykkeltur i Abruzzo i Italia. En fantastisk tur som kan anbefales. Jeg reiste med et lite norsk reiseselskap som heter EXPA, disse finne du lettest på www.expa.no

Etter hjemkomsten fra Italia har det meste av tiden gått til jobb og til å rydde etter min far som døde kun 6 dager etter jeg kom hjem fra Italia. Det er utrolig hva man samler i en enebolig med mange rom og med foreldre som har vært "ekorn" begge to. Etter de siste 14 dagene har jeg innsett at mye av min tid i løpet av høsten skal gå med til rydding i skuffer og skap, kriker og kroker hjemme hos meg slik at mine barn slipper å ta hånd om så mye rot etter meg. Jeg er nemlig også et "ekorn" samler på all mulig dritt, kan jo hende jeg får bruk for det en gang i fremtiden, hvem vet.

Abruzzo var så bra på sykkel at jeg har bestilt en tur til i år, jeg reiser igjen i september. Inntil da får jeg stå på i jobben og ikke minst sørge for å få ryddet ette…

Må velge

Bilen er klar for tur
Nå er jeg klar for kjøretur nedover Europa, bilen er vasket og drivstoff fylt. Alt er klart for en herlig kjøretur uten mas og kjas. Nå gjenstår det bare å stryke klær og pakke kofferten før avreise kl 05:00 i morgen. Nå har jeg kommet inn fra dagens sykkeltur som ikke ble så veldig lang, men jeg hr nå vært ute en tur.

De neste dagene blir det joggeskoene og løpetøyet som må brukes da syklene står i huset i Haut de Cagnes og dit kommer vi ikke før tidligst den 10. juni.